Undervannsklubb – Dykking/fridykking

Indre Oslofjord Undervannsklubbiouk.no

Da er det startet verdens kuleste undervannsklubb her ute. http://iouk.no/bli-medlem/


Den må ikke forveksles med en dykkerklubb, for det er ikke bare for dykkere, men for alle som elsker havet. Dykkere, Fridykkere, ROV geeker. Tekniske dykkere og så videre. De kommer til å få være med å hjelpe Marinrepratørene http://www.marinrep.no/
og kommer til å få adgang til den utrolige kunnskapen de har adgang til. Tanken er å ha så lav terskel som mulig for å få adgang til denne fantastiske ressursen som omgir oss på tre sider.

De ønsker også en familieorientert klubb hvor man deler på kompetanse og kanskje til og med aktiviserer en unge eller to, mens mamma og pappa får seg litt kvalitetstid sammen med fiskene. Blir nok en rekke kurs utover, for her er det mange spennende ressurser. Dette er ikke noe å lure på.

 

ProDykkOslo på Svestad er Østlandets største dykkersenter med alt du trenger av utstyr og kurs

Svømming

I løpet av sommeren flotte strender kan bli funnet over hele Nesodden. Klikk her for å se et kart, kanskje du finner et sted du ikke visste om.
Om vinteren, hvis isbading ikke er din stil, kan du svømme på Sunnaas svømmebasseng. Tider og datoer varierer så sjekk med disse organisasjonene for å se hvilke tilbud som passer deg best.

Seiling

Enten du er interessert i seiling med en stor båt eller å la barna dine lære å seile en Optimist (eller noe i mellom), Nesodden Seilforening på Steilene har det du er ute etter!

Kajakk

Ingenting er bedre enn å være ute på vannet i en kajakk!
Ikke bekymre deg hvis du ikke eier din egen, Nesodden Kajakkklubb tilbyr sine medlemmer fri tilgang til sine kajakker og utstyr på forskjellige steder rundt Nesodden.
Et 3 timers kurs med dem vil få deg klar til å starte på egen hånd.
Hvis du har lyst til å campe, ta en titt på LÅNE via Nesodden Kommune Utlån av alt turutstyr og kanoer.. gratis!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.