Sosial innovasjon, lokalt engasjement, et globalt nettverk.

Om du trenger noen til å klippe gresset, rense takrenner, eller hjelpe deg med nettsiden din eller oversettelse til et fremmed språk.. kan du finne det her.  Vi vet at alle har noe å dele, og at samfunnet blir styrket når naboer hjelper hverandre. Noen ganger trenger du å strekke deg lengre for å finne den hjelpen du trenger.  En ting er sikkert,  alles tid er verdifull. Hvordan vil du bruke din? Du vil bli overrasket over hvor mye du egentlig har å tilby når du begynner å tenke på det!

Alle gjør det de er gode på og får det de trenger

Nesoddliv er en av de første dedikerte gruppene på TimeRepublik, som gjør oss i stand til å fokusere på lokale behov samtidig som vi muliggjør global tilgang.

Hvordan virker det?

Bor du på Nesodden eller Nordre Frogn? Du er velkommen til å bli med i vår gruppe. Vi begrenser tilgangen til de som bor her, slik at tilbudene i gruppen er relevante. Alle kan bli med i den globale gruppen!

1. Registrer deg på TimeRepublik – det er gratis!

2. Velg fra kategorier av ferdigheter og tjenester du ønsker å tilby andre å tjene tidsenheter på (for eksempel: oversettelse, webdesign, regnskapsveiledning, arrangementplanlegging, osv.).

3. Tjen timer: møt folk, gjør ting for dem.

4. Bruk timene dine: få rådgivning, undervisning, tips eller andre tjenester du trenger!

Hva betyr dette for deg?

Alle kan ha glede av TimeRepublik. Har du allerede drømmejobben, men liker tanken på å dele tiden din? Er du arbeidsløs, men du synes det er viktig å fortsatt holde ferdighetene dine ved like? Har du har en 9 til 5 jobb og du vil dele med verden det du virkelig elsker å gjøre i fritiden din? TimeRepublik er stedet for deg!

Gjennom TimeRepublik kan du finne tjenester av høy kvalitet, gjøre det du elsker og tjene tidskreditt for det. Du kan utvide nettverket ditt og lære kule ting.

Ønsker du å være en nettverksbygger?

Å knytte lokalsamfunnet sammen er viktig. Er du interessert i å være med på å bygge dette nettverket? Kontakt oss, du kan tjene timer som du kan bruke til hva du vil!