Din inngangsport til sirkulærøkonomien

Hei, Nesodden! Har du hørt om Tingenesbibliotek? Det er en fantastisk ressurs rett her i vår egen bakgård, sentralt plassert i skolegården bak Tangenten. Tingenesbibliotek er et prosjekt drevet av Nesoddliv, en organisasjon dedikert til å fremme sirkulærøkonomien og skape lokale jobber.

Men hva er sirkulærøkonomien? I en sirkulærøkonomi blir ressurser brukt om og om igjen, i stedet for å bli kastet bort. Det er en økonomi som er designet for å være bærekraftig, effektiv og rettferdig. Og Tingenesbibliotek er en viktig del av denne økonomien.

Tingenesbibliotek er et sted hvor du kan låne ting du trenger, i stedet for å kjøpe dem. Det kan være alt fra verktøy til sportsutstyr. Ved å låne i stedet for å kjøpe, kan vi redusere avfall, spare penger og bygge et sterkere samfunn.

Så kom og bli med oss på Tingenesbibliotek! Det er en flott måte å støtte sirkulærøkonomien, spare penger, og bli en del av et voksende fellesskap. Og husk, hver lille handling teller. Sammen kan vi gjøre en stor forskjell.

del gjerne

Dele på Facebook
Dele på Twitter
Dele på Linkedin
Dele på Epost
Scroll to Top