REPARASJONSSTASJON

En nyttig 20 fots container i skolegården som har alt du trenger for å fikse ting som elektronikk (mobil, pc..) og lage kreative prosjekter. Den er utstyrt med en rekke verktøy også en plotter og en heatpress som kan brukes til å lage flotte skilt og dekorere t-skjorter og andre tekstiler.

Reparasjonstasjon brukes som et kontor i åpningstidene, og vi jobber med løsninger for å muliggjøre at brukere kan booke det for prosjekter. 

Et Lokalt Del & Reparer Senter

Vi samarbeider med andre lokale organisasjoner for å øke deres innvirkning og nå ut til en bredere gruppe av lokale innbyggere. Med fokus på lokal verdiskaping, er vi ikke bare vertskap for Tingenes Biblioteket, men vi leder også den lokale reparasjonsbevegelsen med et mål om å skape nye grønne jobber via et Del & Reparer senter. Ved å holde pop-up frivillige reparasjons events, kobler vi samfunnet sammen og setter reparasjon i fokus.

Reparasjons events tjener flere formål:

  • Sesongmessig og planlagt vedlikehold på inventaret i Tingenes Biblioteket
  • Utdanne samfunnet om viktigheten av reparasjon og gjøre det mulig for dem å lære hvordan de kan fikse gjenstander som trenger små reparasjoner,
  • Koble folk med de som har de nødvendige ferdighetene for større mer komplekse reparasjoner – støtte den lokale økonomien.
  • Undervise neste generasjon i tingenes sanne verdi.

FIKSEFESTER

Bli med!

Vi jobber med å lage et register over reparatører og fiksere på Nesodden. Hvis du er en reparatør eller fikser som ønsker å bli inkludert i dette registeret, kan du fylle ut dette skjemaet. 

Du kan også bli med i vår Facebook Gruppe for Fiksefester Frivillige hvor vi koordinerer fiksefester på Tangen.

 

Scroll to Top