Elsykkeltilbud

Nesoddliv har overtatt kommunens elsykkelprogram!

Vi er stolte av å kunne fortelle at Nesoddliv nå har overtatt kommunens elsykkelprogram. Dette er et spennende skritt i vår innsats for å fremme sirkulærøkonomien. Vårt mål er å vise at tilgang til ressurser kan være både økonomisk og miljømessig gunstig for hele samfunnet.

På vår aller første uke har allerede halvparten av elsyklene blitt leid ut til ivrige brukere! Dette viser den store interessen og entusiasmen i samfunnet for å ta i bruk miljøvennlige transportmidler. Vi håper at enda flere vil benytte seg av tilbudet fremover.

Elsykkelprogrammet gir innbyggerne muligheten til å bruke/prøve elsykler uten å måtte kjøpe dem selv, noe som understøtter prinsippet om tilgang over eierskap. Dette gjør det enklere for flere å teste ut elsykler som et alternativ til bilkjøring, noe som kan bidra til mindre trafikk og lavere utslipp. Ved å dele på ting, kan vi alle bidra til en mer bærekraftig fremtid hvor vi utnytter ressursene optimalt og reduserer unødvendig forbruk.

Hvordan fungerer programmet?

Ved å bli Støttemedlem i Nesoddliv, som er gratis, kan du låne elsykler for 300 kr per uke, opptil to uker om gangen. Som Støttemedlem får du enkel tilgang til våre elsykler, og kan reservere dem for henting i våre åpningstider.

For våre ‘Nabo’-medlemmer, som betaler en medlemsavgift, tilbyr vi en rabatt på ukesleie av elsykler. I tillegg får ‘Nabo’-medlemmer tilgang til hundrevis av andre gjenstander gjennom Tingenes Bibliotek.

Alle detaljer, inkludert brukeravtalen, er tilgjengelige på vår bookingside. Der kan du også reservere en elsykkel for henting i våre åpningstider.

Vi oppfordrer alle som er nysgjerrige på elsykkel til å ta turen innom Tingenes Bibliotek og leie en av våre sykler. Det er en flott måte å utforske Nesodden på, samtidig som du tar et skritt mot en mer bærekraftig livsstil.

Les mer

del gjerne

Dele på Facebook
Dele på Twitter
Dele på Linkedin
Dele på Epost
Scroll to Top