Eplesesongen

Den vakre eplesesongen er her igjen. Det er på tide å plukke, lage og nyte deilige epleprodukter. Men trenger du virkelig å eie alle verktøy og utstyr for å høste og behandle dine epler? Svaret er nei! 

Vi har alt du trenger for å gjøre eplesesongen enkel og morsom. Her er noe av det du kan låne fra oss:

  • Fruktkvern: en fantastisk fruktkvern som gjør det enkelt å forberede frukt til pressing. Denne kvernen har et enkelt, men effektivt design med kniver som griper frukten og en emaljert håndsving for å drive den. Kvernen er ideell for harde frukter som epler og pærer, og kan behandle opptil 350 til 500 kilo frukt i timen. Husk å fjerne steinene før bruk! Kvernen er laget av rustfritt stål og støttes av en malt stålramme, og den er enkel å rengjøre med kun en rask skylling etter bruk.

  • Fruktpresse: Denne robuste 11-liters pressen er bygd med en kraftig aluminiumsbunn, en bøkebur omfavnet med emaljerte stålringer og en presseplate av rustfritt stål. Dens innovative design lar deg svinge hele tverrbjelken til siden, noe som gjør både lasting og rengjøring til en lek. Med denne fruktpressen kan du enkelt forvandle dine favorittfrukter til ferskpresset juice, cider eller vin.

Gled deg over eplehøsten og lag deilige hjemmelagde epleprodukter med denne praktiske fruktkvernen! 🍎🍏 #eplehøst #TingenesBibliotek

Ved å låne fra Tingenes Bibliotek, kan du spare penger, redusere avfall og støtte fellesskapet vårt. Så kom innom i dag og finn alt du trenger for å gjøre denne eplesesongen til en suksess.

Lykke til med eplehøsten

del gjerne

Dele på Facebook
Dele på Twitter
Dele på Linkedin
Dele på Epost
Scroll to Top